İçeriğe geç

Yasin Ardıç Kaymakam Kimdir

Yasin Gürkan Kaymakam kimdir?

Mülki İdare Amirliği’nde Isparta Kaymakamlığı adayı olan Kaymakamımız Yasin Gürkan, 1990 Ankara doğumlu olup memleketi Niğde Ulukışla Kırtı köyüdür. Lise eğitimini İçel Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Kaymakamımız Yasin Gürkan, Ankara Hukuk Fakültesi’nde okumuştur.

Yasin Erdem Kaymakam kimdir?

1992 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamladı. Lisans eğitimini Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı. 2018 yılında Yalova Valiliği’nde mesleğe başladı.

Çınar ilçe kaymakamı kimdir?

Çınar Kaymakamı Zikrullah ERDOĞAN, 1993 yılında Rize Güneysu’da doğdu.

Kürtün Kaymakamı kim oldu?

28 Eylül 1992’de Marmaris’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Marmaris’te tamamladı. 2014 yılında Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 8 Haziran 2020’de Ordu Kaymakamlığı adayı olarak mülki idare amirliği görevine başladı.

Kaymakam kimdir?

Kaymakam, ilçedeki hükümetin temsilcisidir. Kaymakam, ilçenin genel idaresinden sorumludur. Bakanlık Kuruluş Kanunlarına göre ilçede gerekli görülen sayıda kuruluş bulunur. Bu kuruluş (dördüncü maddenin son fıkrasında belirtilen adli ve askeri kuruluşlar hariç) Kaymakamın emri altındadır.

Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman kimdir?

1975 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2000 yılında kaymakamlık sınavını kazanarak kaymakamlık mesleğine adım attı. İngilizce öğretmeni Özlem Yaman ile evlidir ve iki kızı vardır.

Erdemli ilçe kaymakamı kimdir?

Kaymakamlık Erdemli Kaymakamı Aydın TETİKOĞLU, AK Parti Milletvekili Ali KIRATLI, Belediye Başkanı Mustafa KARA, İlçe Tarım Müdürü Mesut YILDIZ ve Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, Küstüllü ve Hüsametli ilçelerinde doludan zarar gören bahçe ve seraları ziyaret etti.

Gürpınar Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Yasin Erdem, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen “Peygamberimiz ve Kişilik Gelişimi” konulu konferansa katıldı.

Yücel Erdem Kaymakam kimdir?

1987 yılında Niğde’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Niğde’de tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı yıl Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Kamu Yönetimi bölümünde yan dal yaptı.

Çınar Kaymakamı nereye atandı?

Halfeti Kaymakamlığı’nın 2 Temmuz 2024 tarihinde yayımlanan 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Çınar İlçe Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Zikrullah Erdoğan; ilçe kurum müdürleri ve vatandaşların katıldığı karşılama töreniyle görevine başladı.

Kaymakam Fatih Çobanoğlu nereli?

1978 yılında Manisa’nın Alaşehir ilçesinde doğdu.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı kimdir?

Kaymakamımız Ömer KALAYLI, 1979 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu nereli?

1986 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde doğdu.

Kürtün nerenin ilçesidir?

Fatih Sultan Mehmet’in 1461’de Trabzon’u fethetmesinden sonra Gümüşhane ile birlikte Trabzon’a bağlandı. Cumhuriyet döneminde Gümüşhane 1925’te bağımsız bir il olunca Kürtün de Torul’a bağlı olarak Gümüşhane’ye bağlandı. Daha sonraki yıllarda ilçe statüsüne kavuştu.

Kaymakam Osman Kurt kimdir?

3 Mart 1996’da Erzurum’da doğan Kaymakam Osman KURT, ilk ve orta öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 2019 yılında Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Kaymakam KURT, 2020 yılında Erzurum Valiliği Mülki İdare Amiri adayı oldu.

Yeni Şiran Kaymakamı kimdir?

Kelkit Kaymakamı Yavuz ve Şiran Kaymakamı Özdemir, Vali Pehlivan’ın yeni görevinin hayırlı olmasını dilediklerini belirtti. Vali Ali Hamza Pehlivan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz ve Şiran Kaymakamı Murat Özdemir’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Önder Çengel Kaymakam nereli?

Önder ÇENGEL kimdir? 11.08.

Kaymakam Ömer Kalaylı kimdir?

Kaymakamımız Ömer KALAYLI, 1979 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Kaymakam Yunus Emre Temel nereli?

Kaymakamımız Trabzon ili Çaykara ilçesinde doğmuştur. Lise eğitimini Ankara Hasan Ali Yücel Anadolu Öğretmen Koleji’nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini 2011 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Fakültesi’nden mezun olarak tamamlamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Travesti